Actueel nieuws

15-12-2021 - Ook in 2022 blijven wij graag met u in verbinding

Met de coöperatie GlaswebVenray hebben wij de afgelopen jaren gewerkt aan het aanleggen van toekomstbestendig glasvezelnetwerk in de kerkdorpen van de gemeente Venray en Holthees.  

Mede namens onze ketenpartners aQuestora, Fiber, Glasnet, Nox, Netrebel, PlinQ, SNLR, TriNed en onze aannemer Circet (voorheen Spitters) bedanken wij u voor het vertrouwen en uw medewerking. Wij blijven ook in 2022 graag met u in verbinding.

 

In de voormalige basisschool aan de Gildestraat in Geijsteren worden vijf levensloopbestendige appartementen met een gemeenschappelijke woonkamer gebouwd. Jac Derikx is voorzitter van de stichting ‘Nève de Meister’, die eigenaar en verhuurder is: “Elke ruimte wordt voorzien van glasvezel. Daarmee zijn de woningen écht levensloopbestendig. Voor onder meer zorgdiensten op afstand en domotica, heb je nu eenmaal toekomstbestendig internet via glasvezel nodig.” 

Lees verder »

11-11-2021 - Nieuwe website PLINQ

Om de communicatie met klanten te verbeteren, heeft ons provider PLINQ een nieuwe website gelanceerd. De veel gestelde vragen zijn flink uitgebreid en actuele storingen of gepland onderhoud worden in het vervolg gemeld op de website. Ook kunnen klanten van PLINQ handleidingen eenvoudig zelf downloaden via de website. Nieuwsgierig naar het resultaat, neem een kijkje op www.plinq.nl

11-11-2021 - Televisiekanaal FilmBox gratis bij PLINQ, Fiber, Glasnet, SNLR en TriNed

Goed nieuws voor de film- en serieliefhebbers met een basis televisie-abonnement bij PLINQ. Fiber en TriNed. Zij krijgen gratis toegang tot FilmBox. FilmBox is een filmzender met een gevarieerd aanbod van Hollywood blockbusters, klassiekers tot populaire series. Bij PLINQ is Filmbox sinds 1 november beschikbaar op kanaal 19, bij Fiber en Glasnet op kanaal 14 en bij TriNed en SNLR op kanaal 23.

De introductie van FilmBox is een vernieuwende zet in het Nederlandse televisielandschap, omdat dit het eerste filmkanaal in Nederland is dat wordt opgenomen in het basispakket van de providers. Daarnaast zijn er geen reclame-onderbrekingen tijdens de films en series, wat het kijkgenot natuurlijk bevordert. Er is geen online video on demand-platform aan het kanaal gekoppeld. Films en series kunnen alleen live op de zender worden bekeken.

14-10-2021 - Gratis monteur voor klanten van TriNed

De komende weken staan bij TriNed in het teken van extra service voor haar klanten. Tijdens de TriNed Serviceweken kun je als gewaardeerde klant van TriNed kosteloos gebruik maken van een van de monteurs om bijvoorbeeld de bekabeling in huis te controleren of voor een gratis WiFi-check. TriNed wil met deze actie klanten optimaal gebruik laten maken van haar diensten! Wil je als klant van TriNed gebruik maken van dit aanbod, neem dan contact op met de klantenservice van TriNed.

14-10-2021 - Internationaal Judotoernooi live te volgen

Judovereniging Venray organiseert voor de 46ste keer haar Internationaal Judo Toernooi op zaterdag 16 en zondag 17 oktober a.s.. Dit toernooi zal GlaswebVenray in samenwerking met eClicker live streamen. Dit is te volgen via deze link die we ook op Facebook en Instagram van GlaswebVenray zullen vermelden. Dus like ons om dit niet te missen. In het verleden namen ieder jaar meer dan 1600 judoka's uit meer dan 30 landen deel aan dit toernooi in Venray.

14-10-2021 - GlaswebVenray draagt bij aan duofiets Blitterswijck

Zaterdag 2 oktober jl. werd in Blitterswijck de duofiets gepresenteerd waarmee samen met een fietsmaatje Blitterswijck en omgeving kan worden verkend. De duofiets kon door de dorpsraad worden aangeschaft, mede dankzij de actie ‘Tientje voor een vriendje’ van GlaswebVenray. De oudste inwoner Chris Wijnhoven maakte op 96-jarige leeftijd het eerste rondje!

14-10-2021 - Joep Jacobs winnaar race experience Venray Big Business

GlaswebVenray was op 23 september jl. met enkele providers aanwezig op de bedrijvenbeurs Venray Big Business. Tijdens de beurs daagden we bezoekers uit om hun racesnelheid op het circuit van Zandvoort te testen. Burgemeester Luc Winants (zie foto onder) was de eerste die de uitdaging aan ging. Winnaar van de dag was Joep Jacobs (links op foto), personal trainer bij Fit 20 Venray. Joep wint een jaar lang gratis Formule 1 kijken. Proficiat Joep!

08-09-2021 - Zomeractie levert nieuwe klanten 50 euro korting op

De Olympische Spelen in Tokyo waren niet alleen voor de Nederlandse sporters een groot succes. Als GlaswebVenray mochten wij onze nieuwe klanten een korting van 50 euro geven! Een mooi resultaat dus!

Nederland kent steeds meer cord-cutters. Dat zijn mensen die geen tv-abonnement meer hebben, maar alleen via het internet kijken naar streamingdiensten als Netflix, Videoland, NLZiet, Disney+, Amazon Prime, YouTube en Viaplay. Met name voor sportliefhebbers wordt dit steeds aantrekkelijker. Hiervoor heb je wel een goede, stabiele internetverbinding nodig. Met glasvezel heeft u deze in huis! 

Waarom zou je cord-cutter worden en afscheid nemen van lineaire televisie, oftewel programma’s kijken op het moment dat ze worden uitgezonden? 

Lees verder »