Actueel nieuws

12-02-2024 - Fritzbox roadshow

Tijdens de AVM Roadshow bij Welcom bij Kivits op 31 januari jl. zijn onze service/ontzorgbedrijven bijgeschoold over de mogelijkheden van AVM Fritzbox routers op het glasvezelnetwerk. Wil je weten of je jouw verbinding thuis of op je bedrijf stabieler kunt maken? Neem dan contact op met een van onze service/ontzorgbedrijven. Je kunt ze vinden op onze website.

Nu de feestdagen voor de deur staan schieten ze weer als paddenstoelen uit de grond: webshops in alle soorten en maten. Vele winkels met mooie producten, maar helaas zitten er ook regelmatig frauduleuze shops tussen. Hoe zorg je ervoor dat je veilig online shopt? In dit artikel geven we je tips!

Lees verder »

07-12-2023 - Ophalen netwerkkastjes overstappers

Dit kastje ter waarde van € 157,30 heb je dan namelijk niet meer nodig en zullen wij hergebruiken. Stel dat je toch weer terug gaat naar je oude provider, dan komen wij het kastje weer kosteloos terugplaatsen. Het netwerkkastje (NTU) is eigendom van GlaswebVenray. Graag willen we jullie vragen om hier je  medewerking aan te verlenen, anders zijn wij genoodzaakt om € 157,30  in rekening te brengen.

Alvast dank voor jullie medewerking.

07-12-2023 - Nieuwe vrijwilliger

We zijn blij om Ben Horstman als onze nieuwe vrijwilliger te verwelkomen. Ben gaat voor ons het ophalen van de netwerkkastjes (NTU -> zie foto) verzorgen. Bij alle klanten die overstappen naar KPN of geen gebruik meer maken van glasvezel, haalt Ben het netwerkkastje op. Hiervoor zal hij vooraf met u per telefoon een afspraak maken.

07-12-2023 - Bereikbaarheid tijdens feestdagen

Tijdens de feestdagen is onze klantenservice beperkt(er) bereikbaar. Als je een vraag of probleem hebt, dan kun je het beste eerst contact opnemen met jouw provider. Stel specifieke vragen aan GlaswebVenray bij voorkeur via email: info@glaswebvenray.nu. Op die manier kunnen wij je het snelst helpen.

Mede namens onze ketenpartners bedanken wij je voor het vertrouwen en de medewerking het afgelopen jaar. Wij wensen je fijne feestdagen en blijven ook in 2024 graag met je in verbinding.

14-09-2023 - Freedom Internet ‘Beste Alles-in-1 Provider’

Freedom Internet is door de Consumentenbond uitgeroepen tot ‘Beste Alles-in-1 Provider’. Dit is de derde keer dat Freedom in haar bestaan de nummer één positie weet te bemachtigen.

Freedom Internet scoort vooral goed op de kwaliteit van de internetdiensten: daar geven de klanten gemiddeld een 9,0 aan. Ook zijn de klanten zeer te spreken over de vaste telefonie: dit scoort een 9,5. Daarnaast krijgt de klantenservice van Freedom Internet een 8,9. De tv-kwaliteit scoort een 6,0.

KPN Glasvezel staat met 7,8 op de tweede plaats. 

14-09-2023 - KPN introduceert vrouwensportzender W-Sport in basispakket

Nederland is een nieuwe sportzender rijker: W-Sport. Deze zender, gewijd aan 24/7 vrouwensport, maakt zijn debuut in Nederland bij alle KPN-abonnees.

Op kanaal 37 van het KPN-basispakket kunnen kijkers dagelijks genieten van vrouwenvoetbal, motorsport, basketbal, volleybal en andere vrouwensporten. Ook zal de zender live-evenementen op het gebied van tennis, atletiek en boksen aanbieden.

14-09-2023 - TriNed en Freedom Internet bundelen krachten

TriNed en Freedom Internet gaan strategisch samenwerken om weerstand te bieden tegen de concurrentie van de vier grote internetproviders in Nederland. De concurrentiestrijd heeft geleid tot het bieden van kortingen en grootschalige marketing- en salescampagnes om klanten te verleiden. TriNed en Freedom Internet brengen ieder hun specifieke expertise in en bundelen hun krachten.  

Beide partijen willen verder groeien en zien in samenwerking de mogelijkheid om abonnementen betaalbaar te houden en het serviceniveau naar een hoger niveau te tillen.

13-07-2023 - Afscheid bestuurslid Elly Keijsers

Elly Keijsers neemt afscheid van bestuur GlaswebVenray
 
Elly Keijsers heeft na 9 jaar afscheid genomen als bestuurslid van de Coöperatie GlaswebVenray U.A.. Als voorzitter van het Wijkradenoverleg was zij vanaf het begin betrokken bij dit het burgerinitiatief. Elly heeft zich samen met de andere initiatiefnemers ingezet om glasvezel in heel Venray en het dorp Holthees te realiseren.

Elly: “Alle burgers van Venray, zowel in de wijken als op de kerkdorpen, moeten kunnen genieten van de voordelen die glasvezel biedt. Vandaar dat we destijds als wijkraden samen met de Dorpsraden ook achter dit burgerinitiatief zijn gaan staan. Door de Coöperatie GlaswebVenray houden we als burgers van Venray enerzijds de regie van een glasvezelnet in eigen handen wie op “ons net” komt en anderzijds kan de Coöperatie GlaswebVenray op termijn de winst laten terugvloeien naar de burgers van Venray. Niet onbelangrijk: je hebt als lid van de coöperatie ook zeggenschap in wat we te zien krijgen op het televisienet. Ik ben ervan overtuigd dat door het uitzenden van veel lokale evenementen de onderlinge saamhorigheid in Venray alleen maar zal toenemen. Glasvezel maakt ook de toepassingen mogelijk om in de nabije toekomst langer thuis te blijven wonen, en ook dat is van belang voor iedereen in Venray. Ook hiervan moet iedereen kunnen profiteren.”

Het bestuur van GlaswebVenray heeft Elly leren kennen als een positief kritisch persoon, die de puntjes op de spreekwoordelijke i weet te zetten. Ook kon zij de belangen van de burgers in de wijken van Venray goed vertalen. Dit was bijzonder nuttig in het participatieproces.
Het bestuur zal Elly en haar scherpe oog voor de ‘zetduiveltjes’ missen.

13-07-2023 - Bestuurslid gezocht!

Wij zijn op zoek naar een algemeen bestuurslid met het volgende profiel:

  •  Je hebt ervaring als bestuurder.
  • Je hebt passie voor een ons lokaal glasvezelnetwerk en lokaal eigendom.
  • Je wilt een rol spelen in de connectiviteit van de Venrayse gemeenschap.
  • Je bent woonachtig in de gemeente Venray of Holthees.

Het betreft een onbezoldigde functie, eventueel te maken onkosten worden vergoed.
Mail je motivatie naar het bestuur via info@glaswebvenray.nu of bel ons via  0478-206960 en vertel waarom jij het interessant vindt om medebestuurslid te worden van GlaswebVenray. Kijk voor meer informatie op: www.glaswebvenray.nu/over-ons/vacatures